02-10 mostra interprest webEl proper diumenge 16 de febrer, a les dotze del migdia, per segon any seguit, els alumnes seleccionats de la V Mostra d'Intèrprets de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell (EMMPAC) participaran en el Cicle de Joves Intèrprets de l'Auditori Pau Casals.

En la Mostra d'aquest any, la participació és individual o amb petits grups de cambra, tots ells seleccionats pels responsables de l'EMMPAC. En total, són vint alumnes que fan estudis de piano, clarinet, trompa, violoncel, violí, flauta i guitarra, segons el cas. En les diferents i breus interpretacions, estaran acompanyats al piano pels professors Rosa Beltran, Jonatan Carbó o Ana Menéndez. I es podran escoltar obres de Bach, Couperin, Schumann, Mompou i Beethoven, entre d'altres.

La direcció de l'EMMPAC, fent pública aquesta audició d'alumnes, coincideix amb els objectius del Cicle de Joves Intèrprets de l'Auditori Pau Casals, que són, d'una banda, mostrar el nivell educatiu aconseguit pels diferents intèrprets i en les diverses disciplines musicals i, de l'altra, que els alumnes es familiaritzin en la dinàmica d'un concert habitual essent a l'escenari d'un auditori en un cicle de concerts obert a tothom.



©2019 Ajuntament del Vendrell