02-10 imatge carnaval webEl dijous 27 de febrer començaran els actes del Carnaval del Vendrell 2014 amb una xocolatada infantil a la plaça Vella a partir de les 17.30 h. A continuació, hi haurà l'espectacle infantil Bon viatge!, a càrrec de la companyia Encantèrium. Mentrestant, el Carnestoltes farà un petit recorregut previ pels carrers i places de la vila per arribar a la plaça Vella i fer el seu tradicional discurs des del balcó de l'Ajuntament. En cas de pluja, les activitats programades es faran a la Sala Pau Casals de La Lira Vendrellenca (c/ Sant Jordi, 9-13).

La cercavila del Carnestoltes pel Vendrell començarà a la Rambla i passarà per les següents vies: c. Prat de la Riba, c. Cafès, c. Montserrat, c. Sant Magí, c. Àngel Guimerà, pl. Nova, c. Cafès, ctra. Doctor Robert, c. Otó Ferrer, la Rambla, c. Prat de la Riba, pl. Francesc Macià, c. Peix i pl. Vella, on arribarà a les 19 h.

A les 20 h del divendres 28 de febrer tindrà lloc la sortida de la Rua de Carnaval des de l'avinguda del Camp d'Esports. Aquest any la Rua finalitzarà al lateral de la Rambla tocant al parc de Tobies. Prèviament, a partir de les 17 h i fins a les 18.30 h, es farà la confirmació d'inscripcions i el lliurament dels números d'ordre a l'Esplai de la Gent Gran del Tancat.
El recorregut complet de la Rua de Carnaval del Vendrell 2014 començarà a l'av. Camp d'Esports per seguir per: av. Baix Penedès, av. Tancat de la Plana, c. Roquetes, c. Sant Jordi, av. Riera de la Bisbal, c. Quatre Fonts, c. Muralla, pl. Nova, c. Cafès, c. Prat de la Riba i la Rambla, finalitzant al parc de Tobies.

Des de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament del Vendrell, organitzadora dels actes del Carnaval 2014, es vol agrair especialment la col•laboració als bars i restaurants que han participat activament en la festa de Carnaval. De la mateixa manera, també és vol destacar positivament i donar les gràcies als diversos comerços de la vila que, amb el seu patrocini econòmic, han permès que el Carnaval del Vendrell 2014 torni a disposar de premis per als millors participants.
Els premis són els següents:
Millor carrossa local: primer premi 300 euros, segon premi 150 euros
Millor carrossa visitant: primer premi 300 euros, segon premi 150 euros
Millor comparsa: 150 euros (premi únic)
Millor disfressa: 150 euros (premi únic)

Aquest any el cartell del Carnaval 2014 ha estat realitzat pel vendrellenc Joan Marc Ferret Ivern.

Programa d'actes

Al programa d'actes cal sumar-hi el Ball infantil de disfresses del CE Vendrell

 

 ©2019 Ajuntament del Vendrell