02-03 Alumnes de Pochekin webEl proper diumenge 9 de febrer, a les 12 del migdia, a l'Auditori Pau Casals, dins del Cicle de Joves Intèrprets, tindrà lloc un nou concert de piano a càrrec de quatre alumnes del prestigiós pianista i professor Stanislav Pochekin.

En concret, Darya Piltiay interpretarà la Sonata núm. 23 op. 57 "Appassionata", de L. van Beethoven; Jorge Nava ha preparat l'obra Tannhäuser. Obertura, de R. Wagner / F. Liszt, i l'Estudi d'execució transcendental núm. 10, de F. Liszt; Cheng Wei Li tocarà la peça Sonata núm. 2 op. 36, de S. Rachmaninoff, i Dariya Zurawliova presentarà dues obres de F. Chopin (Mazurques op. 30, núm. 1, 2 i 3 i la Balada núm. 3 op. 47) i Variacions per a piano op. 4, de N. Kapustin.

Amb aquesta matinal de piano es dóna continuïtat a la presència d'alumnes de Stanislav Pochekin, el qual exerceix una excel·lent labor pedagògica al Conservatori Superior de Música de Barcelona. Molts dels seus alumnes que han actuat a l'Auditori Pau Casals avui dia són al món professional, com Santi Riu, Raimon Garriga o Daniel Blanch, entre d'altres.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell