A la matinada del 6 de gener es va rebre l'avís d'un robatori a l'avinguda Parlament de Catalunya. La víctima era una jove estudiant de Polònia, que actualment resideix a Santiago de Compostel·la amb una beca Erasmus. Quan la noia anava cap a la parada de taxis de l'Estació de Sant Vicenç de Calders va creuar-se amb un home que li va prendre la bossa i que va fugir. A la bossa hi portava la documentació, diners, dos telèfons mòbils, bitllets d'avió i una càmera de fotos. Dues patrulles de la Policia Municipal es van desplaçar al lloc dels fets. Mentre una atenia la víctima del robatori i recollia informació sobre la descripció del lladre, l'altra va fer una batuda per la zona per localitzar-lo.

La noia va ser traslladada a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra per fer la denúncia i per fer la identificació de l'home que li havia pres la bossa a través de fotografies. Poc després, una patrulla de la Policia Municipal va localitzar al c/ Víctor Català una persona amagada darrera d'un contenidor que responia a la descripció facilitada per la víctima. Un cop identificat amb les sigles D.R.P. es comprova que té antecedents delictius. I en el posterior escorcoll se li van trobar dos mòbils, una càmera de fotografies que contenia imatges de la víctima, diners i altres objectes que podien ser propietat de la noia. Es va procedir a la seva detenció, es van instruir les diligències pertinents i va ser traslladat a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra.

I aquest dimarts 7 de gener, al matí, la Policia Municipal ha rebut la trucada d'un ciutadà per informar que a la carretera de Valls hi havia un individu que semblava que estava venent droga. Les patrulles que s'hi han desplaçat, tot seguit de la trucada, han fet una ullada per la zona, però no han trobat ningú que respongués a la descripció facilitada pel ciutadà. Més tard, un agent ha localitzat aquesta persona que li ha mostrat resistència al moment de procedir a la seva identificació. Amb l'arribada d'una patrulla de suport, s'ha reduït l'individu i se l'ha detingut per tinença i venda d'estupefaents i, també, per resistència a l'autoritat. La persona detinguda, que respon a les sigles M.E.G., portava diverses bossetes, que podrien contenir heroïna i cànnabis i preparades per a la seva venda. Se li han instruït diligències i s'ha posat a disposició judicial.



©2019 Ajuntament del Vendrell