12-27 consell territorial pla mobilitat01wDesprés de tres sessions de treball de cadascun dels grups que composen el procés participatiu del Pla de Mobilitat urbana del Vendrell, el passat 18 de desembre, a la Sala d'actes del Centre cívic l'Estació, va tenir lloc un plenari del Consell Territorial de la Mobilitat.

 

En aquesta reunió es va exposar l'estat actual del Pla de Mobilitat Urbana del Vendrell, es van aprovar les fitxes debatudes en els diferents grups de treball i es van explicar les peticions de millores en el servei de rodalies i en les línies de transport interurbà.

Aquesta sessió va servir, entre altres objectius, per posar en comú la feina feta fins ara, la qual es pot consultar al web de l'Ajuntament. En aquest sentit, es recorda que, amb l'objectiu de millorar la comunicació, la transparència, l'eficàcia i l'eficiència del procés participatiu per elaborar el Pla de Mobilitat Urbana del Vendrell, a l'espai de Mobilitat del web municipal s'hi poden trobar totes les propostes debatudes i les pendents de debat, dividides per grups de treball.

En l'enllaç http://www.elvendrell.net/el-vendrell-per-temes/mobilitat/pla-de-mobilitat-urbana/consell-territorial-per-la-mobilitat.html es pot accedir al Reglament del Consell Territorial de la Mobilitat del Vendrell, que és la normativa que regula el procés participatiu del Pla de Mobilitat Urbana del Vendrell; als grups de treball i a les fitxes de propostes de les sessions realitzades.

L'objectiu de posar aquesta informació al web municipal és crear un espai útil per facilitar el procés participatiu als membres dels grups de treball, per poder preparar les aportacions i per conèixer les propostes de la resta de grups. Per als ciutadans en general, és un espai públic d'informació sobre el procés.

Per a més informació sobre aquest procés participatiu del Pla de Mobilitat Urbana cal adreçar-se a Participació Ciutadana, al tel. 977 10 94 94.©2019 Ajuntament del Vendrell