12-23 cursos gent gran webDurant el primer trimestre del 2014 l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell organitza un curs d'entrenament de la memòria i un curs de txi-kung.

El curs d'entrenament de la memòria s'iniciarà el 14 de gener. L'activitat anirà a càrrec de personal de l'Associació Trèvol i es durà a terme els dimarts de 10 h a 11.30 h a l'Esplai del Tívoli. La matrícula per a aquest taller té un cost de 33 euros. Aquest curs té com a objectius principals exercitar la memòria, potenciant les diferents funcions cognitives, prevenint el deteriorament cognitiu, afavorint la comunicació i potenciant les relacions.

El segon, el Curs de txi-kung, començarà el 15 i el 16 de gener segons l'opció. Els matriculats en la primera opció faran la classe els dimecres d'11 h a 12.30 h a l'Esplai del Tívoli. La segona opció proposa l'exercici cada dijous d'11 h a 12.30 h, en aquest cas, a l'Esplai del Tancat. La professora Lena Dahlgren serà l'encarregada d'impartir aquest taller. La matrícula té un cost de 33 euros.


El txi-kung és una gimnàstica procedent de la Xina, que possibilita un rendiment físic i intel·lectual més gran i contribueix a l'equilibri emocional. Es practica a través d'uns exercicis suaus que no requereixen esforç físic. Els objectius d'aquest art oriental són exercitar el cos i la ment, expressar el moviment natural, lent i fluid, per harmonitzar el cos a través de la circulació de la sang i de I'energia, i aprendre a utilitzar la respiració en sincronització amb el gest. Aquesta disciplina té diferents avantatges per a la salut, com millorar la respiració, la coordinació i la circulació sanguínia; regularitzar la tensió arterial; millorar les digestions; facilitar la concentració, la memòria i la relaxació, o estimular les defenses del cos.

Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a l'Àrea de Gent Gran de l'Esplai del Tívoli (2n pis). Les places són limitades.

Cartell

 



©2019 Ajuntament del Vendrell