12-16 Personalitats a la 3a JORNADA SOLIDARIA - EL VENDRELL 2013 webEl Vendrell ha viscut un intens cap de setmana ple d'activitats per a La Marató de TV3, amb les quals s'han recollit uns 3.000 euros per a projectes de recerca científica sobre les malalties neurodegeneratives.

Activitats esportives i culturals, balls... han tingut lloc en diferents punts de la vila i han estat els veritables protagonistes del cap de setmana, que començà dissabte amb la 3a Jornada Solidària "Esport i Cultura" al Complex Esportiu Club Tennis Vendrell. Més de 300 assistents van poder gaudir dels diferents esports, de les exhibicions de les diferents entitats culturals de la vila, de les finals comarcals de tennis juvenil i de l'homenatge a Gabriel Urpí.

Al matí i a la plaça Nova també va tenir lloc "Dóna un cop de mà per La Marató", organitzat per les escoles bressols Ralet-ralet i El Botafoc, amb activitats de tot tipus per als més menuts: coca i xocolata, inflables, actuacions i una rifa.
Dissabte no s'aturà i a la tarda es va celebrar el Torneig de pàdel solidari a les pistes del Complex Esportiu del Club Tennis Vendrell i Liberty, i la 2a Trobada de Batucades Solidàries a la plaça Nova.

Les platges del municipi també van aportar-hi el seu granet de sorra amb un dinar solidari organitzat per l'Associació de Veïns Sant Salvador i el restaurant Vil·la Casals.

Per concloure aquest recital d'activitats solidàries, diumenge va tenir lloc la classe magistral de zumba al Pavelló Municipal d'Esports, organitzada per l'Escola de ball Ball-em, en què van participar unes 90 persones.

Des de l'Ajuntament, el regidor Sergi Teruel vol agrair tot el suport i la col·laboració de les diferents entitats culturals i esportives que, de manera voluntària, sempre estan a disposició de totes aquestes activitats i campanyes solidàries que durant l'any s'organitzen en diferents àmbits al Vendrell. Sense ells no seria possible.

Dels 9,5 milions d'euros que ha recollit TV3 a la seva Marató, el Vendrell ha portat el seu granet de sorra amb gairebé 3.000 euros.



©2019 Ajuntament del Vendrell