12-09 cordes grilladesb webEl proper dissabte 14 de desembre, a les 12 del migdia, a l'Auditori Pau Casals, tindrà lloc un concert familiar a càrrec de Brossa Quartet de Corda, que té com a objectiu apropar la música als infants i facilitar als pares l'hàbit de portar-los a escoltar concerts. L'espectacle musical porta per títol Cordes grillades i està pensat especialment per a nens i nenes de 2 a 7 anys.

Es tracta d'un concert per a quartet de corda de cinquanta minuts de durada que combina la música, la il·lustració i la narració. Les pintures de molts colors, els reclams d'ocells, les granotes de percussió, la cuca de llum i el pica-soques ofereixen uns moments màgics que fan que el conte sigui ple de sorpreses i fantasia. La música ha estat escrita pels músics del Brossa Quartet de Corda, les il·lustracions i els dibuixos són fets per Maria Vidal i la història és una adaptació del relat El grill silenciós d'Eric Carle.

 

Cordes grillades vol complir els objectius didàctics de fer gaudir d'un concert per a quartet de corda; de combinar la música amb una altra disciplina artística com la il·lustració, per tal de crear un espectacle interessant, màgic i engrescador; d'oferir la ́il·lustració com a disciplina artística capaç d'explicar històries; de vetllar per l'escolta activa dels espectadors, i de procurar que el públic s'ho passi bé durant el concert.

El Brossa Quartet de Corda està format per Aleix Puig i Pere Bartolomé, violins; Imma Lluch, viola, i Quico Pugès, violoncel. Comptarà amb la participació de l'artista Maria Vidal, que fa il·lustracions al mateix escenari durant el concert, i de Toni Cuesta, que explica i toca la trompeta.



©2019 Ajuntament del Vendrell