11-19_Espectacles_13-14_webTot és a punt per celebrar la segona edició del Jokirama on Tour del Vendrell per les vacances escolars de Nadal 2013-14. Cal recordar que la primera edició del format Jokirama on Tour va finalitzar amb gran èxit de participació i bona acollida i amb una valoració positiva per part de l'organització, l'Àrea d'Infància i Joventut de l'Ajuntament del Vendrell.

 

Com a novetat respecte a la primera edició, el Jokirama on Tour inclou a la programació una ludoteca per als infants de 0 a 5 anys (sempre acompanyats d'un adult). La sala d'actes del Centre cívic L'Estació es transformarà en una ludoteca infantil amb un espai de joc motriu, un altre per a tallers i contes, un espai de jocs de construccions i joc simbòlic i un petit inflable. Serà un lloc on les famílies podran compartir el seu temps de lleure durant les vacances nadalenques. La ludoteca estarà oberta els següents dies:

- 23 de desembre: de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h
- 24 i 27 de desembre: de 10 h a 13 h
- 30 de desembre: de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h
- 31 de desembre: de 10 h a 13 h
- 2 i 3 de gener: de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h

Concerts i espectacles

Els dies 24 i 31 de desembre i 2 de gener, de 16 h a 19 h, hi haurà una zona d'inflables i atraccions a la Rambla. En cas de pluja, l'activitat es traslladarà al Pavelló Municipal Àngel Guimerà.

El dia 23 de desembre a les 17:30 h (obertura de portes a les 17 h), al TÀG, Totsona (Dàmaris Gelabert) presenta l'obra Tot és possible: el secret dels somnis.

El dia 27 de desembre a les 17:30 h (obertura de portes a les 17 h) Macedònia farà ballar i cantar petits i grans al Pavelló Municipal del Patronat d'Esports. La nova generació de Macedònia la formen Paula Noguer, Carlota Busquets, Irene Carreras, Maria Farrés i Sara Roy.

El dia 30 de desembre a les 17:30 h (obertura de portes a les 17 h), al Pavelló Municipal del Patronat d'Esports, Koloraines presentarà el seu espectacle amb música de rumba, ska i rock.

El Jokirama on Tour es tancarà el dia 3 de gener a les 17:30 h (obertura de portes a les 17 h), a l'Auditori de l'Escola de Música Pau Casals, amb cinema infantil, amb la pel·lícula Amics per sempre, una història d'animals.

Totes les activitats programades són gratuïtes i tenen un aforament limitat. No es permet accedir als pavellons, al teatre, al cinema ni a la ludoteca amb menjar o beguda.

L'equip de l'Àrea d'Infància i Joventut convida les famílies de la vila a participar en les activitats preparades i a gaudir del temps d'oci de les vacances de Nadal amb el Jokirama on Tour.



©2019 Ajuntament del Vendrell