11-13_magia_mon_roma01_webDins dels actes de la 18a Setmana de la Ciència, el proper 23 de novembre el Museu Arqueològic del Vendrell presentarà l'activitat "La màgia al món romà", realitzada pel grup Nemesis de Tarragona.


Durant tot el matí es podrà veure una activitat de reconstrucció històrica vinculada al món de les creences en l'ultratomba en època romana. La representació s'articularà a partir de diverses escenes de rituals màgics, tots documentats en font clàssiques, a la vegada que una arqueòloga anirà explicant el desenvolupament dels encanteris: una bruixa intentarà reviure un ésser construït a partir de trossos de cadàvers,un pèndul i unes lletres indicaran el futur, una dona enamorada realitzarà una fetilleria per aconseguir el seu estimat...

L'activitat tindrà lloc a la Sala Portal del Pardo (c/ Major, 20, del Vendrell) en dues sessions, una a les 11 h i l'altra a les 12 h. Serà gratuïta amb invitació, que s'haurà de recollir al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24).

 

Recomanat a un públic juvenil i adult. L'aforament és limitat.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell