Des de la Comissió de Famílies del Pla Educatiu d'Entorn del Vendrell s'ha programat, amb la col·laboració del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya i de La Ballaruga, un taller adreçat a pares i mares amb infants de 6 a 12 anys "I si els nens i nenes vinguessin al món amb un manual d'instruccions?"


Aquest taller és gratuït i consta de 5 sessions de 2 hores cadascuna, en les quals es tractaran temàtiques com: l'afecte, l'autonomia, l'autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l'àmbit domèstic, el lleure i l'entorn, el paper educatiu de l'escola, etc.

Les sessions seran en divendres de 17,30 a 19,30, i començaran el 15 de novembre. Es realitzarà al Centre cívic L'Estació i hi haurà servei d'acollida a un preu de 2 € la sessió per a les famílies que necessitin deixar els infants durant l'activitat.

Les inscripcions es podran realitzar a les AMPA de les escoles del Vendrell o a La Ballaruga trucant al telèfon 977664002, fins al 14 de novembre.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell