11-04_cartel_visor2013catBAJAwEl dissabte 16 de novembre es celebrarà una nova edició de les jornades literàries VISOR, en aquesta ocasió, al Restaurant Xaloquell de Sant Salvador.  VISOR'13: LITERATURES és la novena edició d'una iniciativa que, des de l'any 2005, ha anat abordant diferents gèneres i estils literaris en companyia de més de cinquanta autors i autores de reconeguda trajectòria.

Les jornades literàries VISOR són un projecte de la promotora cultural Bracket Cultura. Al llarg d'aquests anys i, de forma ininterrompuda, s'han desenvolupat a la platja de Sant Salvador. Des de l'inici, l'Ajuntament del Vendrell, a través de la Regidoria de Cultura, ha estat el principal patrocinador d'aquestes trobades.

VISOR és un projecte destinat a les persones interessades per la cultura en general i la literatura en particular. L'accés és lliure i gratuït i té com a objectius principals la promoció de la lectura; l'aproximació de la literatura a les persones interessades pel món de la cultura a través dels propis creadors; la divulgació dels diferents gèneres literaris i de les fórmules narratives; el convertiment de l'escriptor i la seva obra en una realitat propera al lector; la divulgació de l'obra dels d'autors convidats entre els assistents a aquestes trobades i la vinculació del municipi amb activitats relacionades amb el món del llibre i de la cultura en general.

Consulteu aquí el programa de VISOR 2013.



©2019 Ajuntament del Vendrell