10-29_OcellswLa Regidoria de Via Pública, amb la voluntat de continuar millorant la mobilitat al Vendrell, obrirà els propers dies la circulació del carrer de la Gavina de Coma-ruga per tal de solucionar el conflicte de trànsit que es produeix actualment al carrer dels Ocells.

En concret, amb aquesta actuació es pretén eliminar el risc que actualment suposa la maniobra del bus escolar en un carrer sense sortida, i que limita l'accés dels turismes davant de les escoles Vent de Migjorn i Pla de Mar. A més, la nova actuació també ha de permetre guanyar una important quantitat d'estacionament per als pares i usuaris dels centres. La regidora de Via Pública, Elisabet Rodríguez, ha explicat que la mesura permetrà guanyar en seguretat i comoditat per a les famílies i el personal d'aquests dos centres escolars. Per tal de possibilitar l'obertura del carrer, l'Ajuntament del Vendrell ha arribat a un acord amb la promotora propietària d'aquest nou àmbit urbanitzat.

Arranjament de l'illa de vianants

D'altra banda, i també des del departament de Via Pública, s'estan arranjant aquests dies diverses llambordes a la zona centre. En alguns vials hi havia peces que no estaven fixades i que causaven molèsties als usuaris. De moment, ja s'ha actuat a la plaça de Jaume I, al carrer dels Cafès i al carrer d'Àngel Guimerà. Progressivament s'aniran fent arranjaments en aquesta zona del centre de la vila.



©2019 Ajuntament del Vendrell