10-23_duarte_webL'any 1993 Carles Duarte i Montserrat, poeta català nascut a Barcelona el 1959, va publicar a l'editorial Columna Llavis de terra. En paraules de l'autor aquest recull de poemes és un crit de vida i d'arrelament a la natura.

Més tard, Joan Descals, amb la col·laboració de Raimon Silvestre, va interpretar mitjançant el dibuix, el color i la ceràmica l'obra de Duarte.

Al Museu Deu, dins de la mostra antològica dedicada a Joan Descals, inaugurada el passat 24 de juny, s'hi poden veure algunes obres entorn d'aquesta interpretació, com ara Alcalà d'Henares.

El proper 30 d'octubre a les set del vespre, el poeta visita el Museu Deu per tal de presentar la seva nova obra Alba del vespre. Joan Descals comentarà la visió plàstica, fruit de la reflexió que en fa l'artista vendrellenc de les poesies de Duarte.


Un cop més, serà una bona oportunitat per profunditzar en l'essència de la trajectòria artística i vital de Joan Descals.

D'altra banda, aquest mateix dia a les sis de la tarda hi ha preparada una altra sessió del "Parlem d'Art", organitzada pel Patronat Municipal de Serveis Culturals. Aquest cop es durà a terme una visita guiada a l'exposició temporal i els assistents gaudiran de les explicacions i anècdotes en primera persona de Joan Descals.

Ambdós actes estan inclosos dins de les activitats entorn l'exposició "Antològica 1963-2013" i són oberts a tothom i gratuïts.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell