10-15_Trifulkes_de_la_KatalanaTribu_webAquest dissabte 19 d'octubre, a les 22 h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG), el Grup de Teatre Inestable del Vendrell (GTIV) estrenarà la seva versió de l'obra Trifulkes de la KatalanaTribu.

Aquesta és una obra teatral adreçada a tots els públics que narra amb un gran sentit de l'humor i de l'autocrítica la història de Catalunya.

Els catalans sabem molt poques coses de la nostra història. Tanmateix, tenim una història apassionant que ens parla d'afanys, d'enganys, de paranys, d'aventures, de batalles, de traïcions... És una història plena de personatges i de fets extraordinaris sobre els quals se'ns ofereix una visió de vegades irònica, d'altres paròdica, però sempre autocrítica i amb molt sentit de l'humor.

 

Les entrades es poden adquirir a un preu de 13 euros i de 10 euros amb els descomptes habituals, a través del servei de Tel-Entrada (902 10 12 12; www.telentrada.com), adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977665684) en horari de 10 h a 14 h, o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle.

D'altra banda, i a causa de problemes aliens al TÀG, hi ha hagut un canvi en una de les obres programades pel públic familiar. L'obra del 27 d'octubre Cinc contes diferents s'ha hagut d'ajornar i, en el seu lloc, es programarà l'obra A taula! de la companyia Els Peus del Porc.



©2019 Ajuntament del Vendrell