10-07_rp_mentoratge_webAquesta setmana, el regidor d'Ocupació de l'Ajuntament del Vendrell, Kenneth Martínez, acompanyat pel coordinador de Cp'Ac (Fundació Privada per a la Promoció de l'Autoocupació de Catalunya), Guillem Arís, i per la portaveu de la Xarxa Emprenedora, Lídia Rodríguez, ha presentat la nova edició del programa de mentoratge.

L'edició d'enguany compta amb algunes novetats: els beneficiaris del programa seran joves menors de 35 anys; es durà a terme un curs de formació tant per a mentors com per a mentorats; la durada del programa serà d'un any, i les entrevistes de mentoratge no requeriran la presència d'un tècnic.

La Xarxa Emprenedora de L'EINA Espai Empresarial va iniciar l'any 2010 el projecte de mentoratge amb l'objectiu d'esdevenir una eina de suport i recolzament per als nous emprenedors. De fet, la finalitat principal del programa és ampliar les garanties de sostenibilitat de les noves empreses a través del consell per part de persones amb solvència professional i empresarial.

El programa de mentoratge posa a l'abast de les empreses de recent creació un acompanyament d'empresaris experimentats, de reconeguda trajectòria i en actiu (mentors), els quals fan de guia i ofereixen el seu consell i bagatge professional als nous emprenedors (mentorats). Mitjançant aquest acompanyament, el mentor treballa per l'estímul i l'increment de la vàlua del mentorat.



©2019 Ajuntament del Vendrell