10-02_concert_solidari04_webEl passat diumenge 29, a la tarda, al Teatre Àngel Guimerà (La Lira Vendrellenca), va tenir lloc el concert solidari de la campanya "Fem pinya", que tenia com a objectiu recollir els fons necessaris per garantir una bona alimentació a tots els nens i nenes del municipi, i en especial a aquells que per motius econòmics i familiars es troben en una situació de més vulnerabilitat. Aquest concert va ser el colofó de tot un projecte que s'ha desenvolupat amb la implicació de diverses entitats, restaurants, empreses i voluntaris particulars per oferir un àpat a un centenar d'infants a través dels Casals d'Estiu.


Entre les butlletes que s'havien venut prèviament en establiments del Vendrell i les entrades s'han pogut recaptar 9.634 euros i gairebé s'assoleix l'objectiu dels deu mil euros, el qual pot ser que properament se superi, ja que s'està pendent de rebre algunes aportacions solidàries més. "Tots aquests diners es destinaran íntegrament a poder garantir que els infants que ho necessiten es puguin quedar el màxim de dies a la setmana al menjador escolar", ha explicat el regidor de Serveis Socials, Hermini Caballero. A tota aquesta recaptació s'hi ha de sumar l'aportació que farà l'Ajuntament, que serà d'entre quinze i vint mil euros.

 

Durant el concert, que segons Caballero "va ser tot un èxit", es va fer el sorteig de les butlletes de la campanya "Fem pinya". Els números premiats són els següents:

- el 2305, venut a la Joieria Magí (sopar per a 2 persones a Casa Víctor);

- el 237, venut per la Misión Carismática (sopar per a 2 persones al Casinet);

- el 8567, venut al restaurant STIL (sopar per a 2 persones al Joila);

- el 9277, venut al barri del Serrallo per Pilar Bellés (sopar per a 2 persones al Màrmaris);

- el 1894, venut al Francàs per l'Entitat Urbanística de Conservació Pilar Macià (sopar per a 2 persones a La Cuina de la Marga);

- el 1048, venut a la Llibreria Tancat (sopar per a 2 persones al Xaloquell);

- el 9325, venut al restaurant Vil·la Casals (sopar per a 2 persones al restaurant Vil·la Casals)

- i el 2314, venut a la Joieria Magí (sopar per a 2 persones al Pika-Tapa).

Les persones premiades s'han d'adreçar al taulell de Secretaria de l'Ajuntament del Vendrell (plaça Vella, 1, 1a planta) per recollir els vals dels menús.

Al concert hi van actuar Clau de Sol, l'Escola de dansa La Factoria, Les Gralles del Baix Penedès, els Nens del Vendrell, Avoi Jaçç Quartet, el guitarrista Javi Martínez, l'Escola Municipal de Música Pau Casals i components dels Lax'n'Busto.

Hermini Caballero ha agraït la col·laboració de tothom per tirar endavant aquesta campanya, per haver comprat les butlletes i per haver assistit al concert solidari.©2019 Ajuntament del Vendrell