09-20_roda_premsa_supercopa_hoquei_3_webAquest any la Supercopa d'Espanya d'hoquei patins canvia de format. El cap de setmana del 5 i 6 d'octubre es jugarà una final a quatre amb la participació dels campions i els subcampions de l'OK Lliga i de la Copa del Rei: Moritz CE Vendrell, HC Coinasa Liceo, FC Barcelona i Reus Deportiu.

La seu serà el pavelló del Club d'Esports Vendrell, els partits seran retransmesos per Esport3 i el horari serà el següent:

-dissabte a les 12 h, es jugarà la semifinal entre el Moritz CE Vendrell i el FC Barcelona, i a les 14 h, la semifinal entre HC Coinasa Liceo i Reus Deportiu,

-i diumenge a les 12.30 h, es jugarà la final.

El preu de les entrades serà de 15 euros per a les semifinals (entrada única) i 10 euros per a la final. Hi haurà la possibilitat d'adquirir un abonament per 20 euros. També es contempla un preu reduït de les entrades per a joves de 14 a 18 anys de 5 euros. Els menors de 14 anys tindran entrada gratuïta.

 

Per al divendres 4 d'octubre, al mateix pavelló del CE Vendrell, està prevista la presentació de la lliga Sot-23 organitzada per l'Associació de Clubs d'Hoquei Patins, que seran partits previs als de l'OK Lliga entre els equips filials. Després de la presentació es faria un triangular Sot-23 amb una entrada de 5 euros (amb l'abonament de la Supercopa l'entrada seria gratuïta). D'altra banda, en el marc de la celebració de la Supercopa, també es farà una presentació de l'OK Lliga a Moritz Barcelona.

El regidor d'Esports, Sergi Teruel, ha manifestat que és un orgull per al Vendrell acollir aquesta final: "el nostre municipi tornarà a ser el punt d'atenció de l'hoquei després dels magnífics resultats del Moritz CE Vendrell la temporada passada".

El president de l'Associació de Clubs d'Hoquei Patins, Jaume Esteve, ha explicat que "és important donar impuls a l'hoquei sobre patins i amb aquest nou format de final a quatre de la Supercopa esperem aconseguir-ho".

El president de la Real Federación Española de Patinaje, Carmelo Paniagua, ha declarat que "amb el nou format s'ha guanyat en competitivitat i en atractiu. Serà un torneig d'altíssima qualitat".

El president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell, Víctor Romagosa, ha dit que "estem contents que se'ns hagi concedit ser la seu d'aquest nou format de la Supercopa i és un orgull poder participar-hi".

L'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, ha subratllat que "per al Vendrell, ser la seu de la Supercopa és el colofó del que va aconseguir el Moritz CE Vendrell la temporada passada. El Vendrell continua essent un gran equip i el som un municipi que sabem acollir aquest tipus d'esdeveniments".

Guillem Cabestany, entrenador del Moritz CE Vendrell, ha posat de relleu que "serà un cap de setmana amb un ambient d'hoquei espectacular".

Ricard Muñoz, entrenador del FC Barcelona, ha felicitat l'organització pel nou format: "esperem que sigui un gran espectacle".

Alejandro Domínguez, entrenador del Reus Deportiu, ha agraït el canvi de format perquè els permet ser-hi presents i ha afegit que "a la pista del Vendrell es viu l'hoquei amb molta intensitat i que és un escenari ideal per acollir la Supercopa".

Cartell

Més informació: supercopa.hockeypatines.com 



©2019 Ajuntament del Vendrell