09-16_2012-09-23_caminada_webDel 22 al 29 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema "Aire net, fes el pas" es proposa una cerca de noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible. Canviar el nostre mode de transport pot significar viure en una ciutat millor i respirar un aire de més qualitat i més saludable. Agafar el transport públic col·lectiu per anar a la feina, moure's en bicicleta per la ciutat o caminar per anar de compres en comptes d'agafar el cotxe pot jugar un paper molt important en la salut.

Sota el lema "Mou-te amb el Vendrell", per iniciativa de la Regidoria de Via Pública, Mobilitat i Transport i la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat, l'Ajuntament del Vendrell s'ha adherit per segon any consecutiu a aquesta Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

 

La regidora de Via Pública, Mobilitat i Transports, Elisabet Rodríguez, destaca l'èxit de participació de l'any passat que s'ha traduït en una gran implicació d'entitats, regidories i empreses privades per organitzar els actes d'aquest any: "la millor manera de transmetre que hi ha formes de mobilitat sostenible és convidar a la ciutadania que participi en els actes d'aquesta Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura". I el regidor de Medi Ambient, Jaume Piñol, ha manifestat que "l'objectiu és foementar uns hàbits de mobilitat a peu i en bicicleta". En aquest sentit, Piñol ha explicat que s'està treballant per poder crear uns carrils i trajectes que permetin fer aquesta mobilitat amb la major seguretat possible.

Cartell de les activitats

Per a més informació: www.elvendrell.cat, als telèfons 977 166 413 i 977 166477, i al Facebook Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat.



©2019 Ajuntament del Vendrell