09-02_Car-SharingwAquest mes de setembre s'activarà al web de l'Ajuntament del Vendrell una aplicació que permetrà posar en contacte diferents usuaris per compartir el cotxe en els seus trajectes, tant habituals com esporàdics.

La Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament del Vendrell aposta per una mobilitat més sostenible i ofereix aquest servei per estalviar diners als usuaris, ser respectuosos amb el Medi Ambient i optimitzar els desplaçaments. Amb aquest nou servei, es promou la utilització racional del cotxe, a més de disminuir la contaminació per causa dels gasos d'efecte hivernacle i la contaminació acústica.

El funcionament d'aquest nou servei és molt senzill: des de la pàgina web de l'Ajuntament del Vendrell es facilitarà la trobada de les persones que estiguin interessades a compartir el vehicle privat a l'hora de realitzar diferents trajectes. L'usuari haurà d'indicar trajecte i horaris, per poder buscar altres usuaris que puguin compartir el mateix trajecte per anar a la feina, a la universitat o d'altres itineraris comuns que realitzin.

El regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Jaume Piñol, destaca que un dels grans avantatges, a part dels mediambientals, és que aquest servei serà una ajuda a les economies familiars, perquè també es comparteixen els costos de gasolina i peatges entre els diferents usuaris, a més d'afavorir la convivència i la sociabilització.©2019 Ajuntament del Vendrell