El proper dimecres 28 d'agost, a les set del vespre, l'obra de l'escriptora Rosa Fabregat i el llenguatge plàstic de Joan Descals es retrobaran a la sala del soterrani del Museu Deu.


Des del passat 24 de juny es pot veure al Museu Deu una exposició dedicada a aquest artista català, i des de llavors aquesta institució cultural no ha parat d'organitzar actes entorn de la figura de Joan Descals: tallers per a infants, activitats familiars... Aquest cop la intenció és aprofundir en la vessant més lírica i intimista de l'artista, en la seva vinculació amb la paraula escrita, un tema recurrent en l'obra de Descals.


L'escriptora i farmacèutica Rosa Fabregat és nascuda a Cervera i lleidatana d'adopció. La seva obra comprèn tant la poesia com la narrativa, i ha col·laborat en nombroses publicacions periòdiques, com ara el Diari de Barcelona, El Temps, Segre o Diari de Lleida. La seva obra ha estat traduïda a altres llengües, com l'alemany, el castellà, el rus o l'anglès.

Joan Descals i Rosa Fabregat conduiran la visita a l'exposició, establiran conversa amb els assistents de l'activitat, i aprofundiran en el fet que tot procés creatiu està viu i en evolució constant.

L'entrada és gratuïta.

 

Per a més informació: museudeu@elvendrell.net o 977 66 63 08.



©2019 Ajuntament del Vendrell