08-19_top_manta01_webAgents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria del Vendrell, conjuntament amb la Policia local d'aquest municipi, van comissar el passat cap de setmana un total de 346 productes destinats a la venda il·legal.

En el dispositiu, que es va efectuar al passeig Marítim de Coma-ruga, hi van participar tres dotacions dels Mossos d'Esquadra i dues de la Policia local del Vendrell.

Entre els comissos destaquen 29 bosses de mà, samarretes falsificades dels principals equips de futbol, 32 cinturons i 137 peces de roba interior falsificades de les principals marques. El valor dels productes comissats haurien possibilitat unes vendes superiors als 5.000 euros.

 

En la recta final de l'estiu els cossos policials del Baix Penedès mantenen les actuacions per controlar el nombre de manters que intenten la venda d'aquests productes als passejos marítims dels principals nuclis turístics de la costa, una tasca que es desenvolupa al llarg de tot l'any i que inclou des de la vigilància a les estacions de tren fins als dispositius a peu de platja per tal de lluitar contra aquest fenomen.



©2019 Ajuntament del Vendrell