07-22_Programa_Un_tomb_pel_Vendrell_01_webEl passat dissabte 20 de juliol, els guanyadors del premi comú de la tercera campanya de dinamització comercial sota el títol "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir" van gaudir d'un tomb pel Vendrell. En concret hi van participar els guanyadors de 13 barris: Vilanova del Camí, el Vendrell, Barcelona (Raval Sud, Sant Per i Santa Caterina i la Barceloneta); la Selva del Camp, Lleida, Solsona, la Pobla de Segur, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Feliu de Codines, Centelles i Vic. Cal recordar que els guanyadors d'aquest premi comú de la tercera campanya conjunta de la Subxarxa de Comerç de la Xarxa de municipis amb Pla de Barris al nucli antic podran gaudir d'interessants experiències en tots els municipis catalans adherits a la campanya, ja que el premi inclou visites guiades, estades, àpats, lots de productes típics, entrades per a espectacles i vals de descomptes, entre altres.

La jornada es va iniciar al matí amb la pràctica d'snorkeling a la Reserva Marina de la Masia Blanca. Després de dinar van visitar el Museu Vil·la Casals de Sant Salvador. Tot seguit, es van desplaçar al nucli històric del Vendrell per fer una visita guiada pels carrers del centre, el Mercat Municipal, l'església i el Museu Deu. La tarda la van finalitzar amb un temps lliure per poder fer algunes compres al comerç de la vila. El grup va fer els diversos desplaçaments amb el bus turístic que s'ha posat en funcionament aquest any per apropar el turisme que s'allotja a la platja al nucli antic del Vendrell.

 

Els participants van quedar gratament sorpresos de la gran riquesa cultural, gastronòmica i turística que ofereix la nostra vila i van valorar molt positivament aquesta experiència de fer un tomb pel Vendrell, per les seves platges i pels seus grans personatges. Molts d'ells no descarten tornar a venir per conèixer més bé el municipi i realitzar altres activitats no incloses en aquest recorregut.

Des de l'organització s'agraeix la col·laboració del Club Nàutic de Coma-ruga, del Celler Augustus, del Restaurant Vil·la Casals, d'Autocars Penedès, de Vins i caves Jané Ventura, del Celler Mil·liari, del Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT), del Museu Deu i dels patronats municipals de Turisme i Cultura del Vendrell.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell