La Policia Municipal del Vendrell ha informat que aquest mateix divendres s'ha donat per dissolt l'assentament de ciutadans romanesos ubicat en uns terrenys de Coma-ruga, prop de l'estació de Sant Vicenç de Calders. Els serveis de neteja municipals han adequat la finca i han retirat la brossa acumulada durant les darreres setmanes, tal com s'havia acordat amb els propietaris dels terrenys. Durant tota la setmana, agents de la Policia local i dels Mossos d'Esquadra han estat controlant aquests assentaments ubicats a la Creu de Coma-ruga i treballant, en tot moment, de manera coordinada amb el Consolat de Romania a Barcelona per aconseguir-ne la dissolució. La vintena de persones que hi quedaven han marxat per voluntat pròpia.

 

D'altra banda, durant la setmana del 8 al 14 de juliol la Policia local ha realitzat diferents controls de trànsit, tant d'alcoholèmia com de documentació. En concret, la Policia ha identificat els ocupants de 45 vehicles amb el resultat següent: 1 denúncia penal per alcoholèmia positiva; 2 denúncies administratives per alcoholèmia positiva; 1 denúncia per tenir caducada la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV); 1 denúncia per vehicle donat de baixa; 4 vehicles immobilitzats i detenció d'una persona per negar-se a fer la prova d'alcoholèmia i atemptar contra els agents.

 

Finalment, en relació al top manta, la Policia Municipal continua els controls habituals a l'estació de Sant Vicenç de Calders, als accessos als barris marítims i a la façana marítima. La combinació de controls estàtics i dinàmics, així com el reforç de determinades accions com el control de l'estació de Sant Vicenç també a la tarda, han permès aconseguir una reducció significativa del 50% en el nombre de venedors que intentaven accedir al passeig Marítim. Durant el cap de setmana passat, la Policia ha continuat comissant productes i material il•legal destinat a la venda.©2019 Ajuntament del Vendrell