09-13_cultura_urbana03wAquest 2013, la jornada "El Vendrell. La Cultura urbana" es durà a terme el dissabte 21 de setembre, a partir de les 10 del matí i fins a les 10 de la nit. En aquesta edició, l'emplaçament de les activitats serà la pista exterior del Club d'Esports Vendrell, per sumar-se així a la commemoració del centenari d'aquesta entitat esportiva.

La finalitat principal de la jornada "EL VENDRELL. LA CULTURA URBANA" és recolzar la creació jove contemporània al voltant del grafit i de l'art urbà.
Les inscripcions per a les activitats que s'hi duran a terme es poden fer a través del facebook "El Vendrell. La Cultura Urbana" i també a través del web www.elvendrell.cat.

De moment, des de l'organització s'ha avançat que la jornada inclourà el tradicional concurs de grafits, enguany amb l'esport com a tema, i dotat amb un premi de 300 €. També es durà a terme un concurs batalla de MC; un concurs de breakdance i, com a novetat, i aprofitant les instal•lacions del CE Vendrell, un campionat de bàsquet 3x3. Aquestes tres activitats tindran, cadascuna, un premi inicial de 100 euros més el pot.

La jornada també comptarà amb una exhibició de skate i una exhibició de hip-hop. Per acabar la jornada, es farà un concert de hip-hop.

El certamen "El Vendrell. La Cultura Urbana" està organitzat des de les regidories de Cultura, Joventut i Festes, juntament amb l'àrea del Pla de Barris.

Foto: Manel Lanzón



©2019 Ajuntament del Vendrell