07-02_recepci2El dimarts 2 de juliol a la tarda, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, l'alcalde, Martí Carnicer; el primer tinent d'alcalde, Benet Jané, i el regidor d'Esports, Sergi Teruel, van rebre les patinadores del grup Xou juvenil de la Secció de Patinatge artístic del CE Vendrell, que han aconseguit importants classificacions aquesta temporada. A l'acte hi va assistir també l'entrenador de l'equip, Josep Maria Ribas, i la delegada, Pilar Padilla.

Aquest grup de patinadores, d'edats compreses entre els 14 i els 16 anys, ha jugat enguany la Copa Catalana, la Copa d'Espanya, la Copa d'Europa i el Campionat de Catalunya. En concret, han aconseguit ser segones classificades en la Fase territorial de Xous celebrada al Reus Deportiu; setenes classificades al Campionat de Catalunya de Xous celebrat al pavelló Fontajau de Girona; setenes classificades a la Copa Espanya de Xous disputada al pavelló As Travessas de Vigo i segones classificades a la Copa Europa de Xous disputada a la ciutat d´Anglet, al pavelló municipal d´Esports.

Tant l'alcalde, com el primer tinent d'alcalde i el regidor d'Esports van felicitar les esportistes i l'equip tècnic, i van manifestar la gran satisfacció que suposen per a l'esport vendrellenc els èxits aconseguits per aquestes joves patinadores aquesta temporada.



©2019 Ajuntament del Vendrell