07-02_Presentaci_CursawLa 35a Cursa Popular Vila del Vendrell, que tindrà lloc el proper 21 de juliol, tindrà enguany una novetat important: aquest esdeveniment es solidaritzarà amb les famílies més necessitades del municipi. Per això, els participants de la cursa hauran d'aportar, en el moment de recollir el seu dorsal, un cartró de llet o bé 1 €. Tot el que es recapti es donarà íntegrament a Càritas del Vendrell.

 

El regidor d'Esports, Sergi Teruel, ha valorat positivament el fet que la Cursa Popular Vila del Vendrell arribi a la 35a edició i que per tant estigui "plenament consolidada" i que, alhora, faci un pas endavant i "uneixi esport i solidaritat. "En els moments difícils com els què passem –ha manifestat el regidor- vam pensar que era important ajudar una entitat que fa una tasca tant important com Càritas. Parlant amb ells, ens van comentar que l'aliment amb més mancances de subministrament era la llet". En aquest sentit, el president de Càritas, Joan Carles Guitart, ha explicat que l'entitat distribueix mensualment uns 3.000 litres de llet i que, malgrat les aportacions que reben, sempre n'han de comprar. És per això que ha agraït el gest solidari del Patronat Municipal d'Esports i dels participants a la Cursa.


Per a l'organització de l'esdeveniment, el Patronat d'Esports comptarà un any més amb la col•laboració de l'entitat Runners Vendrell, que des de la seva creació, fa dos anys, va agafant més pes en l'organització de la prova. El seu president, Pablo Sanchís, ha manifestat que l'entitat assumeix amb molta il•lusió les tasques organitzatives i ha agraït la confiança que els han dipositat des del Patronat d'Esports. Sanchís ha explicat que des de Runners Vendrell han proposat alguns petits canvis per millorar el funcionament de la cursa, com per exemple que la sortida i l'arribada dels corredors es faci a la Rambla del Vendrell per augmentar la fluïdesa. (vegeu plànols adjunts).


Com ja és habitual, la cursa open tindrà un recorregut totalment urbà de 6 km, que s'haurà de completar fent dues voltes al circuit de 3 km (vegeu plànol adjunt)-


Les distàncies seran les següents:
1a prova: 350 m categoria prebenjamí i més petits (nascuts del 2005 endavant)
2a prova: 700 m categoria benjamí i aleví (nascuts del 2004 al 2001)
3a prova: 3 km (1 volta) categoria infantil i cadet (nascuts del 2000 al 1997)
4a prova: 6 km (2 voltes) (oberta a tothom)

L'inici de la primera prova serà a les 20 h, i a continuació es donarà el tret de sortida de les següents proves.

Les inscripcions s'efectuaran únicament via digital, a través del web www.mitjadelvendrell.com. Les inscripcions es tancaran el dissabte 20 de juliol a les 22 hores. El dia de la cursa no es faran inscripcions.

Les places de la cursa de 6 km és limitada a 500 corredors.

Per a més informació: www.mitjadelvendrell.com



©2019 Ajuntament del Vendrell