MontserratwAquest proper divendres 21 de juny es duran a terme els sortejos de la campanya de dinamització del comerç "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir" entre les butlletes de les persones que hagin comprat en algun dels 200 establiments del Vendrell participants en aquesta iniciativa de l'1 al 20 de juny de 2013.

D'una banda, a les 12 h, a la plaça Jaume I, es farà el sorteig del premi comú dels 20 barris que participen a la campanya, i que està representat a l'aparador del carrer de la Carnisseria/plaça Vella. La persona guanyadora podrà gaudir d'interessants experiències en tots els 17 municipis catalans adherits a la campanya, ja que el premi inclou visites guiades, estades, àpats, lots de productes típics, entrades per a espectacles i vals de descomptes, entre altres.

D'altra banda, i a continuació, es durà a terme el sorteig de 10 lots de productes cedits pels comerciants del nucli antic del Vendrell participants en la campanya, i que es poden veure exposats a l'aparador del carrer de Montserrat, 75. Enguany, a diferència de les edicions anteriors, amb tots els productes i serveis cedits s'han fet lots més petits amb l'objectiu de premiar a més persones que hagin comprat al barri durant aquest mes de juny. El Pla de Barris del Vendrell aprofita per agrair la predisposició dels establiments del Vendrell, perquè sense la seva generositat aquest fet no hagués estat possible. També ha ressaltat la col·laboració del Centre d'Iniciatives i Turisme.

Un cop fet els sortejos, des de l'Oficina del Pla de Barris es trucarà als guanyadors i se'ls convidarà a l'acte del lliurament dels premis, previst per al proper 3 de juliol. També es publicaran els seus noms al Facebook del Pla de Barris, al web de l'Ajuntament del Vendrell www.elvendrell.cat i al web comú de la campanya www.gencat.cat/habitatge.

L'objectiu d'aquesta campanya va més enllà de la dinamització comercial, ja que es dóna a conèixer el comerç de proximitat dels nuclis antics i, a més, s'aconsegueix donar a conèixer els territoris participants. Aquesta tercera edició continua sent liderada per l'Oficina del Pla de Barris de l'Ajuntament del Vendrell, com a municipi coordinador de la Subxarxa de comerç de la Xarxa de barris amb projectes.



©2019 Ajuntament del Vendrell