06-17_premis_concurswAhir a la tarda es van lliurar els premis del VI Concurs de Dibuix Infantil d'Aigües de Tomoví a 8 nens, guanyadors entre els 625 presentats, que han aconseguit plasmar amb gran creativitat el què els inspirava el lema d'aquest any "El futur de l'aigua pinta bé perquè el pintes tu. 

El president d'Aigües de Tomoví i regidor d'Aigües de l'Ajuntament del Vendrell, Jaume Escarré, va fer entrega dels premis de la VI Edició del Concurs de Dibuix Infantil que se celebra cada any amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua, el 22 de març. El certamen, que naixia sota el lema "El futur de l'aigua pinta bé perquè el pintes tu", ha estat un èxit, i hi han participat 625 alumnes de 3r i 4t de primària dels 8 centres escolars del municipi, un 11 % més que en l'edició de l'any passat.

La guanyadora, Alma Girona, de l'escola Pla de Mar, ha rebut una tauleta de 10". Per altra banda, cada finalista ha aconseguit un joc Ecosistema, amb el qual podran analitzar la qualitat de l'aigua, conrear plantes, experimentar amb el cicle natural de l'aigua, generar pluja i molt més. Aquests han estat Maria Ramos del Marta Mata, Clàudia Martin del Pau Casals, Queralt Dote del Sagrat Cor, Javier Gómez dels Secallets, Paula Sotoca de l'Àngel Guimerà, Elena Puga de l'Àngels Garriga i Ayoub El Goul del Teresina Martorell.

"Volem agrair la col·laboració dels centres escolars, directors, professors i alumnes en el creixement i difusió del concurs", ha manifestat el president d'Aigües de Tomoví i regidor d'Aigües de l'Ajuntament del Vendrell, Jaume Escarré. "És una iniciativa de la qual ens continuem sentint molt orgullosos després de sis anys, tant per la participació, com per la tasca de sensibilització que estem realitzant des dels més joves i que, per les xifres rècord de participació d'aquest any demostra que cala cada cop més entre les nostres escoles i estudiants".

Aquest any el certamen ha incidit especialment en el desenvolupament i l'aplicació dels nous avanços tecnològics, alguns ja disponibles, que serveixen per aconseguir un ús més eficient en el consum de l'aigua a les llars i ciutats i fer-ne un ús més respectuós amb el medi ambient. També s'ha insistit en l'esforç que està desenvolupant l'Ajuntament del Vendrell i Aigües de Tomoví en la posada en marxa de tècniques i innovacions que contribueixin a fer més fàcil la vida dels vendrellencs.

"Ens agradaria que un any més, el concurs de dibuix serveixi per fer arribar aquests missatges als més joves, que són el futur", ha afegit Jaume Escarré . "D'aquesta manera, no només coneixeran millor l'aigua i el seu cicle integral, sinó que també aprendran a valorar més la feina que suposa portar-la a les cases amb total garantia, amb qualitat i quantitat i utilitzant tecnologies que els fan la vida més fàcil i els ajuden a consumir-la de forma més responsable".



©2019 Ajuntament del Vendrell