06-12_2013_UNIJEPOL_Crdoba_-_131_webEl passat divendres 7 de juny, a Còrdova, Promusicae (Productores de Música de España) i Adegi (Asociación de Gestión de Derechos Intelectuales) van premiar la Policia Municipal del Vendrell pel seu treball a favor de la protecció de la propietat intel·lectual. A l'acte hi van assistir el regidor Joan M. Diu i el cap de la Policia Municipal, Jordi Altarriba.

Aquest premi va ser lliurat dins de la primera edició dels Guardons per a les Policies locals per la protecció dels drets intel·lectuals, amb l'objectiu de reconèixer la seva tasca en aquest àmbit, mitjançant la Unión Nacional de Jefes y Directivos de Policía Local (Unijepol).

 

En el cas del Vendrell, el jurat va valorar de manera especial les diferents iniciatives i campanyes que, des del maig de 2011, han permès que el nostre municipi sigui un referent en tasques de conscienciació, publicitat del comerç legal, plans de coordinació i actuació operativa, i per haver liderat estatalment les primeres Jornades sobre el fenomen del top manta, que han propiciat importants conclusions d'experts en la matèria, així com acordar la creació d'un observatori de seguiment sobre l'activitat il·legal.

Per tant, el Vendrell ha esdevingut un referent per a altres municipis de l'Estat espanyol que també treballen per reduir la presència dels top manta en les seves poblacions. En aquest sentit, cal destacar també el reconeixement del representant del Ministeri de Cultura, que va lliurar el guardó, per l'excel·lent tasca que fa el Vendrell en aquest àmbit.



©2019 Ajuntament del Vendrell