06-08_flashmoob_webL'acte tindrà lloc el dissabte 8 de juny.

El proper 15 de maig es celebra el Dia Internacional de les Famílies, que l'ONU va instaurar el 1993 per conscienciar la societat amb relació a l'estat en què es troben les famílies, els seus desafiaments i problemes, així com per promoure accions apropiades per a la seva defensa.

La Ballaruga, com a entitat formada majoritàriament per les AMPA de les escoles i instituts del Vendrell i, per tant, formada per famílies, s'ha volgut sumar a aquesta diada com a forma de reconeixement al paper que fan les famílies i cadascun dels seus membres en el dia a dia.

El context actual fa que moltes famílies del nostre entorn més proper passin per una situació econòmica difícil; per això, La Ballaruga vol celebrar aquest dia d'una forma solidària i fa una crida perquè cada persona porti un producte envasat per al recapte d'aliments i productes de primera necessitat. Es poden aportar cereals, cola-cao, llet, oli, llegums secs, aliments enllaunats, sucs, galetes, sabó de dutxa... Tots els productes recollits es donaran a Càritas del Vendrell.

 

També actuaran els infants de les activitats extraescolars de hip-hop i dansa amb la coreografia de la flashmob que després ballaran plegats, i es llegirà el manifest.

Per a qui vulgui assajar prèviament, la coreografia està penjada al web i al facebook de La Ballaruga (www.laballaruga.org). L'acte tindrà lloc el dissabte 8 de juny, a les 11 h, a la plaça Pep Jai.

Cartell©2019 Ajuntament del Vendrell