Un any més, Aigües de Tomoví, empresa mixta municipal que gestiona el servei d'abastament i sanejament d'aigua del Vendrell, ha organitzat el VI Concurs de Dibuix Infantil per commemorar el Dia Mundial de l'Aigua. En total han participat 625 alumnes de 3r i 4t de primària dels 8 centres escolars del municipi, un 11% més que en l'edició de l'any passat.

El president d'Aigües de Tomoví i regidor d'Aigües, Jaume Escarré, ha destacat que el Concurs de Dibuix "s'ha convertit en un referent i en una excel·lent oportunitat per fer protagonistes els nens de la responsabilitat de fer un ús racional de l'aigua, fent-los entendre que ells són la generació que, des del present, ha de conscienciar la societat sobre la importància d'aquest recurs, ara i en el futur".

A més, l'edició d'enguany, convocada sota el lema "El futur de l'aigua pinta bé perquè el pintes tu", ha volgut incidir en l'esforç que està desenvolupant el Servei Municipal d'Aigües en la posada en funcionament de tècniques i innovacions que contribueixin a fer més fàcil la vida als vendrellencs, a través d'un ús de l'aigua més eficient i respectuós amb el medi ambient.

El llistat dels guanyadors es pot consultar des d'avui a l'oficina d'Aigües de Tomoví (c. Carnisseria, 7), i al web www.aiguesdetomovi.cat.

El premi per al guanyador és una tauleta, i els set finalistes rebran un joc Ecosistema, amb el qual podran analitzar la qualitat de l'aigua, conrear plantes, experimentar amb el cicle natural de l'aigua, generar pluja, i molt més.

Jaume Escarré agraeix la implicació i l'esforç dels infants del Vendrell i dels centres educatius participants, peces clau en aquest concurs; i informa que, des de l'Ajuntament del Vendrell i Aigües de Tomoví, seguirà desenvolupant iniciatives com aquesta en les quals, a través dels més joves, es difongui el coneixement que el conjunt de la societat ha de desenvolupar respecte l'ús de l'aigua.



©2019 Ajuntament del Vendrell