festa_bicicleta_arribada_larambla2_webEl cap de setmana del 25 i el 26 de maig tindrà lloc la 71a Festa de la Bicicleta del Vendrell.
Aquest any, sota el lema "Pedalem junts per una mateixa causa", s'intentarà recollir el màxim de fons a favor de l'Associació de malalts de l'Alzheimer del Vendrell i comarca. Totes les persones que desitgin col·laborar en aquesta iniciativa solidària ho podran fer amb el donatiu d'un euro i entraran en el sorteig d'una bicicleta tot terreny Colouer.

 

Arran de la bona acollida de l'any passat, en aquesta edició es celebrarà novament la segona mostra Tot sobre Rodes, que es podrà visitar dissabte de 10 h a 13 h i de 17 h a 20 h. Diversos estands ompliran la Rambla amb activitats relacionades amb el món del ciclisme i l'esport, així com alguna activitat infantil. Entre aquestes destaca la celebració dissabte, a partir de les 9 h i fins a les 14 h, del Campionat de Catalunya de bike trial. Una altra de les novetats serà la instal·lació d'un circuit de vipers (vehicles sense motor) de 17 h a 19 h.

El mateix dissabte, a partir de les 21 h, tindrà lloc la sisena Pedalada nocturna, que sortirà des de la mateixa Rambla.

El diumenge 26, a les onze del matí, tindrà lloc l'activitat estrella amb la sortida de les bicicletes i carrosses. El recorregut s'iniciarà a l'avinguda del Camp d'Esports i finalitzarà a la Rambla. A partir de la una del migdia, a la Rambla, s'entregaran els premis, que tenen una dotació econòmica que va dels 150 als 350 euros, entre d'altres guardons.
Podeu consultar els horaris de les activitats i les bases per participar en la Festa de la Bicicleta a la pàgina web de la Comissió de Festes de l'Ajuntament del Vendrell a www.enfestat.com .

Programa d'actes de la Festa Bicicleta 2013



©2019 Ajuntament del Vendrell