05-02_Breathing_TimewEl proper divendres 3 de maig, a les 8 del vespre, a la Sala del Portal del Pardo s'inaugurarà l'exposició col·lectiva "Breathing Time. Temps per respirar". Es tracta d'un projecte expositiu que mostra el treball de 26 artistes visuals contemporanis del territori que exposen en deu espais que programen art contemporani a les nostres comarques. Així, a més del Vendrell, l'exposició tindrà presència en sales de Cambrils, L'Espluga de Francolí, Reus, Tarragona i Valls.

Aquesta iniciativa va néixer al gener de 2012 en el marc del projecte "Obert per reflexió", una proposta promoguda des del Centre d'Art de Tarragona, que pretenia convocar i estimular les relacions entre els agents culturals del territori que gestionen projectes entorn a les arts visuals contemporànies.
Els artistes visuals participants a l'exposició de la Sala del Portal del Pardo són: Gerard Boyer, Àlvar Calvet, Jorge Conde, Gerard Cuartero, Jordi Erola, Ester Ferando, Jordi Llort, Manel Margalef, Jordi Martorell, Ariadna Parreu, Lídia Porcar, Crisrina Serra i Gemma Valls.

L'exposició es podrà visitar fins el 2 de juny.



©2019 Ajuntament del Vendrell