04-24_rp_comercial_pla_barris01_webLa regidora de Comerç, Àngels Turdiu, i el president del CIT, Magí Mateu, han presentat les línies mestres de la 3a edició de la campanya comercial de dinamització comercial que fan conjuntament 20 barris amb projectes adherits a la xarxa de Plans de Barri en el seu nucli antic. La campanya es realitzarà simultàniament en tots els barris de l'1 al 21 de juny. Un cop més, l'objectiu és doble: donar a conèixer el comerç de proximitat dels nuclis antics i aconseguir donar a conèixer els diferents territoris.

En els propers dies la campanya es presentarà als comerços del nucli històric, inclosos els de serveis i el sector de la restauració, per explicar-los en què consisteix i animar-los a participar-hi. Per prendre-hi part només caldrà que l'establiment cedeixi un producte, un servei o un descompte amb els quals es prepararan diferents lots per sortejar entre els clients que comprin al nucli històric durant la campanya.

El Pla de Barris lliurarà als establiments participants, sense cap cost, un cartell que els acreditarà com a adherits a la campanya, les butlletes de sorteig per donar als seus clients i una urna per dipositar les butlletes. En el cas del Vendrell, el sorteig es farà el divendres 21 de juny.

La regidora de Comerç, Àngels Turdiu, s'ha mostrat satisfeta que un cop més, a través del Pla de Barris, el Vendrell lideri l'organització de la campanya, que en cada edició va comptant amb més participants. Així, si en la primera edició hi van prendre part 8 barris i en la l'any passat 12, en aquesta tercera edició n'hi participen una vintena, d'un total de 17 municipis. Són Barcelona (Barceloneta, Poble Sec, Raval Sud i Sant Pere i Santa Caterina); Besalú, Centelles, el Vendrell, la Bisbal d'Empordà, la Pobla de Segur, la Selva del Camp, Lleida, Manlleu, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Pere de Torelló, Solsona, Torelló, Tortosa, Vic i Vilanova del Camí.

La regidora Àngels Turdiu ha destacat que, gràcies al treball conjunt i en xarxa de tots els barris adherits, els efectes de la campanya són multiplicadors.

En aquesta ocasió, es comptarà amb el suport de la Conselleria de Territori i Sostenibilitat i també de la Conselleria de Comerç.



©2019 Ajuntament del Vendrell