04-15_rp_networking_webL'Ajuntament del Vendrell, a través de L'EINA Espai Empresarial i la Xarxa Emprenedora, organitza un macronetworking empresarial a La Lira Vendrellenca el proper dijous 25 d'abril. L'objectiu d'aquest esdeveniment és aconseguir que les empreses participants obtinguin més de 50 contactes. En un sol dia, els participants podran donar a conèixer la seva activitat, trobar nous proveïdors, col·laboradors i/o clients, i, en general, establir nous contactes i desenvolupar idees i projectes per al futur del seu negoci.

El macronetworking, amb un format de trobada d'entrevistes curtes i bidireccionals entre les empreses participants, té el seu origen en l'speed-dating, però adaptat al món empresarial. En cadascuna de les entrevistes, els participants han d'exposar de forma breu, clara i concisa què fan i quines oportunitats de col·laboració existeixen entre ambdues parts, cercant possibles cooperacions comercials.

 

La jornada, en la qual es preveu l'assistència d'unes 100 empreses, compta amb el suport del Facebook per a empreses Grera.net en l'organització. "La previsió és que durant tota la jornada, gràcies a les entrevistes programades, els empresaris participants obtinguin una nova xarxa de contactes, generant una primera trobada entre empreses tant del Penedès com d'arreu de Catalunya i de les quals de ben segur s'obtindrà un rendiment a mitjà i llarg termini, com ja s'ha demostrat en actes d'aquest estil", explica Josep Alberti, fundador de la xarxa per a empreses Grera.net i coordinador de l'acte.

Programa
09:45h – Recepció i acreditació dels assistents
10:15h – Benvinguda institucional
10:30h – Conferència: "Com combinar el networking en línia i l'off-line"
11:00h – Esmorzar networking. Patrocinat per Chef y Sumiller a domicilio, Ikaroa, Diseño, Fabricación y Montaje i Pastisseria Conflent.
11:30h – Ronda d'entrevistes
14:00h – Cloenda de la jornada
Inscripcions a MACRONETWORKING EL VENDRELL. Cost per participant: Activitat gratuïta.
Per motius organitzatius, és imprescindible fer la inscripció abans del dia 23 d'abril. Les places són limitades.

Per a més informació: L'EINA, tel. 900 33 88 33.



©2019 Ajuntament del Vendrell