04-10_cruyff_court_webEl proper dissabte 13 d'abril tindrà lloc el 2n Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court Campions, a la instal·lació de Mas d'en Gual. En aquest torneig hi participaran 8 equips masculins i 8 de femenins, formats per alumnes de sisè de primària de les escoles Àngel Guimerà, Àngels Garriga, Pau Casals, Pla de Mar, Sagrat Cor, Els Secallets i Teresina Martorell.


L'organització del Cruyff Court Campions El Vendrell per part del Patronat Municipal d'Esports i la Fundació Cruyff , amb la col·laboració de totes les escoles del municipi, té com a objectiu seleccionar dos equips masculins i un de femení que participaran el proper mes de maig al Campionat de Catalunya. Enguany la capital de l'Anoia tornarà ser la seu Cruyff Court encarregada d'organitzar el Campionat de Catalunya, en el qual participaran els equips guanyadors dels vuit municipis de Catalunya que disposen d'un camp Cruyff Court: Vilanova, Reus, Igualada, el Vendrell, Mollerussa, Sant Boi i Barcelona. Durant aquesta jornada, un representant de la Fundació Cruyff serà l'encarregat de seleccionar un nen i una nena de cadascuna de les poblacions per participar com a Selecció Catalana al Campionat Internacional, que aquest any enfrontarà les seleccions d'Anglaterra, Holanda, Dinamarca i Catalunya.

A la presentació de torneig, a la qual van assistir Sander Waare, representant de la Fundació Cruyff, i el regidor d'Esports, Sergi Teruel, aquest últim va destacar la important experiència que suposa per als escolars vendrellencs la possibilitat de participar en el Cruyff Courts Campions. Enguany els seleccionats podran conviure durant dos dies amb nens anglesos, holandesos i danesos.



©2019 Ajuntament del Vendrell