aiges_tomovAigües de Tomoví, empresa mixta municipal que gestiona el Servei Municipal d'Aigües del Vendrell, informa que s'han detectat en els darrers dies trucades a veïns en les quals una empresa sol·licita la concertació d'una visita als domicilis per tal d'oferir presumptes mecanismes de filtrat de l'aigua per a les seves aixetes.

Aquesta empresa, que telefona utilitzant el nom del Servei Municipal d'Aigües sol·licita la realització d'anàlisis d'aigua a l'interior dels domicilis particulars.

El regidor d'Aigües de l'Ajuntament del Vendrell i president d'Aigües de Tomoví, Jaume Escarré, desitja aclarir que "en cap cas realitzem aquest tipus de campanyes comercials i que qualsevol ús del nom de l'empresa o el Servei per a aquesta activitat constitueix un il·lícit penal. El Servei Municipal d'Aigües, en el seu compromís de qualitat, analitza l'aigua de la xarxa de distribució sense necessitat d'accedir a l'interior dels habitatges".

Aigües de Tomoví vol transmetre la confiança en el control de la qualitat de l'aigua distribuïda al Vendrell, com es testimonia en les més de 9.000 determinacions analítiques realitzades al llarg de l'any, com estableix el Reial Decret 140/2003, pel qual s'estableixen els criteris sanitaris de la qualitat d'aigua de consum humà.

Per a qualsevol consulta, Aigües de Tomoví recorda als vendrellencs que tenen a la seva disposició el telèfon d'Atenció al Client 900 81 27 81, les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.



©2019 Ajuntament del Vendrell