Dins del programa formatiu del Pla Educatiu d'Entorn (PEE) del Vendrell per a aquest any 2013, el proper 8 d'abril s'inicia el Curs d'aprenentatge servei. Aquest curs, que tindrà 16 hores de durada, iniciarà els assistents en una proposta educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat, en el qual els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l'entorn amb l'objectiu de millorar-lo. És un curs gratuït adreçat a professionals de l'educació, entitats del tercer sector, comunitat educativa, tècnics de les administracions públiques, entitats culturals, associacions de veïns, etc.

Així mateix, el 8 d'abril també s'inicia una nova edició del Taller de comunicació pares-fills, un curs de 6 sessions de 2 hores de durada, amb l'objectiu de fomentar una comunicació eficient amb els fills, que permeti una relació més fluïda, potenciant un equilibri entre els límits clars i un ambient estimulant a casa. Aquesta segona edició és per a pares i mares amb fills de 10 a 14 anys i el preu de tot el curs és de 20 €.

 

La inscripció per a ambdós cursos es pot fer del 2 al 5 d'abril a l'Hotel d'Entitats. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 977 66 40 02.



©2019 Ajuntament del Vendrell