03-11_9_maletes_webEl proper divendres 15 de març, a les 22 h, la programació continua al Teatre Municipal Àngel Guimerà (TÀG) del Vendrell amb l'obra 9 maletes. Aquesta obra, protagonitzada per l'actriu Mercè Sampietro i el músic Eduard Iniesta, explica la peculiar història d'amor que van viure durant tres calorosos dies d'agost a Brooklyn la Brenda, hereva d'una petita fortuna, i el Jacob, un músic a la caça d'inspiració.

La Brenda i el Jacob, en companyia de set gats i nou maletes, han de complir l'última voluntat d'una bibliotecària que col·leccionava les millors cartes mai escrites: cartes autèntiques de personatges tan coneguts com Henry Miller, Marilyn Monroe, Josep Pla, Pere Calders o Jack l'Esbudellador. Un joc teatral i musical amb un toc de comèdia, un aire de thriller i un final sorprenent. I tot, dins de nou maletes.

Per a la compra d'entrades, cal anar a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals, a la Rambla, 24 (antiga biblioteca), de 10 h a 14 h. Així mateix, com és habitual, les portes del teatre obriran una hora abans de la representació de l'obra per permetre aquell qui ho desitgi comprar la seva entrada si és que no ho ha fet ja a través dels mitjans telemàtics (Tel-Entrada: 902 10 12 12 o www.telentrada.com).

La propera representació serà el diumenge 7 d'abril, a les 12 h, amb l'espectacle familiar Llepafils, a càrrec de la companyia Teatre al Detall.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell