03-11_rp_xarxa_banc_temps_webLa setmana que ve s'iniciarà el procés de recollida de dades de les persones que estiguin interessades de formar part del banc de temps del Vendrell. Es tracta d'una iniciativa del Pla Educatiu d'Entorn (PEE) engegada després d'un període de reflexió a causa de la supressió de la dotació econòmica per part del Departament d'Ensenyament. El regidor d'Educació, Kenneth Martínez, ha dit que "s'ha volgut recuperar l'esperit originari del PEE de fomentar la cooperació en xarxa entre els centres educatius i fer-lo extensiu al conjunt de la població".

Anna Solé, tècnica d'Educació de l'Ajuntament del Vendrell, ha definit aquest projecte, que al Vendrell es donarà a conèixer com el "Temps en Xarxa", com una xarxa comunitària d'intercanvi de serveis que potencia l'ajuda mútua i que fomenta la confiança en els altres en condicions d'igualtat. El seu funcionament es basa en l'oferta i la demanda de serveis: cada usuari proposa el que està disposat a oferir i, alhora, el que vol rebre. La moneda de canvi és el temps, és a dir, una hora d'ajuda correspon a una hora de temps a pagar.


Tothom que vulgui formar part del Temps en Xarxa s'ha d'adreçar, a partir de la setmana que ve, al Secretariat del banc del temps, a l'Hotel d'Entitats, en l'horari següent: dilluns i divendres de 9.30 h a 11.30 h, dimarts de 17 h a 19 h i dimecres de 19 h a 21 h.

 

Per a més informació: Secretaria del "Temps en Xarxa", tel. 977 664 002, c/e: tempsenxarxa@gmail.com i al bloc http://tempsenxarxa.blogspot.com.es



©2019 Ajuntament del Vendrell