02-25_PortadaFira_webAquest any 2013, dins de la Fira de Santa Teresa, se celebrarà la VII Fira de Ceràmica i ja s'ha obert el període de sol·licitud per participar-hi. Els ceramistes que vulguin ser-hi presents hauran de presentar, abans del 15 de juliol, la butlleta d'inscripció, un mínim de cinc fotografies digitals i un currículum al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24) o bé a l'adreça electrònica ceramica@elvendrell.net.

L'organització de la Fira seleccionarà fins a un màxim de vint expositors, que podran disposar de l'espai expositiu a partir de les 9 del matí del dijous 10 d'octubre. L'horari de la Fira serà dijous de 18h a 22 h, i divendres, dissabte i diumenge, de 10 h a 14 h i de 17 h a 22 h.
Tant les bases de la participació en la Fira com la butlleta d'inscripció es poden consultar al web de l'Ajuntament del Vendrell (www.elvendrell.net/el-vendrell-per-temes/cultura/el-vendrell-laceramica/fira-de-ceramica.html).

Així mateix, es pot demanar informació al Patronat Municipal de Serveis Culturals del Vendrell presencialment o per telèfon (977 66 56 84).



©2019 Ajuntament del Vendrell