El Track. Concurs de Música Jove del Vendrell ha esdevingut un dels certàmens musicals de referència de Catalunya per la seva aposta pel territori i per la màxima llibertat dels grups musicals a l'hora de presentar les seves composicions. Una mostra de tot plegat és que fins a 116 bandes musicals de tot Catalunya hi prendran part en l'edició d'enguany. El passat 20 de febrer va finalitzar el període d'inscripcions, amb un gran èxit de participació.

Si s'analitza la procedència dels grups segons la seva demarcació, Barcelona és la que aporta més presència (amb 56 formacions), seguida de Tarragona (amb 45), Girona (amb 10) i Lleida (amb 5). De tots els inscrits, 22 són de la comarca del Baix Penedès (d'aquests, 15 són del Vendrell) i 15 grups han decidit inscriure's també al Premi Baix Penedès.

El Jurat del Track i el Jurat del Premi Baix Penedès escolliran els 6 finalistes i les 2 reserves del Track, i els 3 finalistes i les 2 reserves del Premi Baix Penedès.

JURAT DEL TRACK:

- Javi Martín, productor i baixista de la formació Ojos de Brujo
- Jordi López Garrostas, guitarra del grup Batak, guanyadors del Track 2012
- Bel Zaballa, periodista i redactora de VilaWeb
- Roger Palà, periodista i cap de redacció de la revista Enderrock
- Jordi López Serra, músic i representant de l'Associació de Músics del Baix Penedès

JURAT DEL PREMI BAIX PENEDÈS:

- Roger Margarit, cantautor català de pop natural
- Joan Inglada, guitarra i compositor del grup Nemset, guanyadors del Premi Baix Penedès 2012
- Montse Solé, escriptora i fundadora del projecte d'art contemporani SalmaldonArt, i directora i presentadora del programa de televisió Salmaldon TV
- Sònia Ferrer, comunicadora i presentadora del programa radiofònic Barà Rock
- Jordi López Serra, músic i representant de l'Associació de Músics del Baix Penedès

El 22 de març es farà públic quin són els 6 grups finalistes del Track i els altres 3 finalistes que competiran per guanyar el Premi Baix Penedès. Aquesta informació es podrà conèixer a través del web del concurs: www.trackvendrell.cat.



©2019 Ajuntament del Vendrell