02-18_rp_open_btt_webEl proper 3 de març, a les 9 h, començarà una nova aventura de l'Open BTT Tour al Vendrell.

L'escenari d'inici serà la zona de les instal·lacions esportives del Patronat Municipal d'Esports de l'avinguda del Camp d'Esports i es preveu que hi participin unes 800 persones, com en l'anterior edició.

Com a novetats, aquest any es faran tres circuits de diferents dificultats: un de 18 quilòmetres, de nivell baix i amb un avituallament; un de 47 quilòmetres, de nivell alt i amb dos avituallaments, i un de 65 quilòmetres, de nivell molt alt i tres avituallaments. A l'arribada, tots els participants rebran obsequis i gaudiran d'una botifarrada per recuperar les forces.

 

La regidora de Turisme i Comerç, Àngels Turdiu, valora molt positivament l'organització d'aquest gran esdeveniment esportiu al municipi del Vendrell perquè també reporta un benefici per al sector turístic, "ja que els participants i els seus acompanyants fan estada en hotels del Vendrell i la seva presència també genera activitat econòmica als establiments comercials del municipi".

L'organització de l'Open BTT Tour ha manifestat la voluntat de continuar organitzant-ne l'inici al Vendrell, on sempre han trobat una bona predisposició i col·laboració i on, any rere any, es descobreixen nous circuits ben valorats pels practicants de BTT.

Més informació i inscripcions: www.openbttour.com



©2019 Ajuntament del Vendrell