02-18_Roser_Carceller-Kiev_Portella2_webAquest dissabte 23 de febrer a les 21 h, a l'auditori de l'Escola de Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC), el pianista Kiev Portella i la clarinetista Roser Carceller oferiran un concert dins del Cicle de concerts de l'EMMPAC del 2013.

El concert, que porta per títol 7 empremtes, és un recull d'obres romàntiques per a clarinet i piano d'autors com Kóvacs, Granados, Piazzolla o Cahuzac.


D'origen maonès, Kiev Portella té una sòlida trajectòria concertística per Espanya, Itàlia i Anglaterra. En el seu primer CD, Llevant, enregistrat a Basilea (Suïssa) interpreta obres de Brahms, Ravel i Debussy.

És llicenciat superior en Piano i Música de cambra, amb immillorables qualificacions, i posseeix tres premis extraordinaris de carrera en piano i premi final de carrera en cambra.

Per la seva banda, Roser Carceller va iniciar els estudis musicals als 6 anys a la Unió Filharmònica d'Amposta. Més tard acabà els estudis de grau professional de Música al Conservatori de la Diputació de Tarragona amb les qualificacions més altes i aconseguí el premi extraordinari de Clarinet de final de grau professional.

Actualment, és professora de l'Estudi de Música de Tarragona.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell