02-11_rp_cursa_parelles_webAquesta setmana s'ha presentat la 1a Cursa de les Parelles de Coma-ruga, una cursa per participar i gaudir en parella que l'organitza el Club Esportiu Triatló Penedès Costa Daurada, entitat esportiva de nova creació que té seu al barri marítim de Coma-ruga. La Cursa de les Parelles és el primer esdeveniment esportiu d'aquestes característiques que es durà a terme a Catalunya i se celebrarà el proper diumenge 24 de febrer.


Amb l'organització d'aquesta cursa, es presenta aquesta nova entitat que té com a objectiu fomentar la pràctica del triatló a la comarca del Baix Penedès, i que també pretén col·laborar en la dinamització econòmica del Vendrell contribuint a la seva promoció exterior com a municipi turístic vinculat a l'esport.

La cursa tindrà com a punt de sortida i d'arribada l'Hotel Vita Coma-ruga. Els participants, en parella, hauran de recórrer dues vegades un circuit per fer un total de vuit quilòmetres, els quals es podran fer corrent o fent marxa nòrdica. L'hora d'inici per als marxadors serà a les 9.30 h i per als corredors serà a les 10 h. Les inscripcions es poden fer a través del bloc www.triatlopenedescostadaurada.blogspot.com del Club i a l'Hotel Vita Coma-ruga, seu de l'entitat, els divendres a la tarda i els dissabtes al matí. Les places són limitades a 150 parelles. Cal destacar que per a aquesta cursa s'ha creat un paquet que inclou la inscripció i l'allotjament a l'hotel on s'iniciarà i s'acabarà la cursa.

Aquest esdeveniment esportiu compta amb el suport i la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports i el Patronat Municipal de Turisme de l'Ajuntament del Vendrell.

Per a més informació: www.triatlopenedescostadaurada.blogspot.com

Foto: Marlene Ovejero i Alessia Bertolino, membres del Club Esportiu Triatló Penedès Costa Daurada.



©2019 Ajuntament del Vendrell