01-29_recepcions_esports_webLa setmana passada, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, l'alcalde, Benet Jané; el primer tinent d'alcalde, Martí Carnicer, i el regidor d'Esports, Sergi Teruel, van rebre esportistes de clubs vendrellencs pels èxits esportius aconseguits l'any 2012.

De la Secció de Gimnàstica Atlètica del CE Vendrell:
- David Machuca: campió d'Espanya de trampolí júnior masculí, campió de trampolí del Campionat de Catalunya i segon classificat en el Campionat d'Espanya amb la Selecció Catalana.
- Judith Calsina: campiona d'Espanya de trampolí júnior femení, tercera de trampolí al Campionat de Catalunya i segona en el Campionat d'Espanya amb la Selecció Catalana.
- Anaïs Cuerva: campiona d'Espanya de doble minitrampolí absoluta i cinquena de trampolí, segona en el Campionat de Catalunya i segona en el Campionat d'Espanya amb la Selecció Catalana.
- Carla de Heras: tercera de doble minitrampolí en el Campionat d'Espanya aleví i tercera de trampolí en el Campionat de Catalunya.
- Mar López: campiona d'Espanya sub-15 amb la Selecció Catalana i primera de minitrampolí, segona de trampolí i segona de doble minitrampolí en el Campionat de Catalunya.
- Paula de Heras: segona de trampolí, tercera de minitrampolí i primera de doble minitrampolí en el Campionat de Catalunya.
- Alejandro Laprida: tercer de trampolí i tercer de minitrampolí en el Campionat de Catalunya.

De la Secció de Patinatge del CE Vendrell, les patinadores que van ser campiones del Campionat de Catalunya de Xous, celebrat el passat mes de juny a Tremp. (Els propers dies 9 i 10 de febrer participaran en el Campionat de Catalunya de Xous a Girona.)

Del Templo Thai, Saray Medina, que va aconseguir la medalla d'or en el Campionat d'Europa de boxa tailandesa, celebrat el passat mes d'abril a Turquia, èxit aconseguit per tercer any consecutiu. També va fer un vuitè lloc en el Campionat del Món, celebrat el passat mes de setembre a Rússia.

De la Secció de Taekwondo de La Lira Vendrellenca, Laura Alonso, Carla Mensa, Iker Sánchez, Víctor Querol, Luard Jaén, Pablo Murillo, Tània Ramírez, Mario Mensa, Òscar Pascual, David Pascual, Ivan Rodríguez, Dúnia el Farhi, Glòria Ruiz, Carlos Sánchez, Clàudia Martínez i Marta Ballester, que van aconseguir diferents podis en els campionats de Catalunya.

De Taekwondo Enric:
- José M. Medina, medalla de bronze en el XII Trofeu Generalitat de Catalunya.
- Anna Rovira, medalla de bronze en el Campionat de Catalunya de Joves Promeses.
- Marc Jané, medalla d'or en el Campionat de Catalunya Infantil.
- Andrea Valverde, medalla d'argent en el Campionat de Catalunya Infantil.
- Volodymyr Merinenko, medalla d'argent en el Campionat de Catalunya Infantil.
- Farhan, medalla d'argent en el Campionat de Catalunya Infantil.
- Andrés Rodríguez, medalla de bronze en el Trofeu Federació Catalana.

El regidor d'Esports i l'alcalde van felicitar tots els esportistes, van manifestar la gran satisfacció que suposa per a l'esport vendrellenc veure com s'assoleixen reptes importants i els van encoratjar a continuar treballant per aconseguir nous èxits esportius.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell