01-29_rp_reconeixements_culturals_webL'Institut d'Estudis Penedesencs (IEP), amb la col·laboració de l'Ajuntament del Vendrell i Caixa Penedès, convoca els premis Reconeixements Culturals. Collita 2013, amb l'objectiu de reconèixer persones, entitats, empreses, col·lectius i administracions per la tasca realitzada en favor de la cultura penedesenca (Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf) i retre'ls homenatge.

Per tant, a partir d'ara i fins al proper 5 d'abril qualsevol persona, entitat o administració poden presentar propostes (nominacions) a tots els premis convocats:



Santiago Rusiñol de les Arts. Collita 2013

Reconeix la tasca realitzada en els diversos camps de la creació artística (literatura, cinema, teatre, arts plàstiques, audiovisual...).

Emili Giralt de Recerca. Collita 2013
Reconeix la recerca realitzada en els diversos camps del saber relacionats amb el Penedès.

Teresa Basora de Promoció i divulgació cultural. Collita 2013
Reconeix la tasca realitzada en els diversos àmbits socials en favor de la cultura penedesenca en general o de determinats aspectes en particular.

Pau Casals de Trajectòria i compromís cultural. Collita 2013
Reconeixement a una llarga trajectòria de compromís amb la cultura penedesenca.

Les propostes es presentaran mitjançant una fitxa que es distribuirà a través dels mitjans de comunicació escrits i que es podrà descarregar a la pàgina web de l'IEP: http://www.iepenedesencs.org. Les propostes, que es poden presentar tant en format paper com digital, s'hauran d'adreçar a l'IEP. En format digital s'han d'enviar a l'adreça de correu electrònic reconeixements@iepenedesencs.org, i en paper es poden presentar i enviar a les diferents seus de l'IEP: al carrer dels Ferrers, 54, 08720 Vilafranca del Penedès; al carrer de Sant Pau, 13, 1r, 08800 Vilanova i la Geltrú, o al carrer Major,18, 43700 El Vendrell. El Jurat estarà format pel president de l'IEP, un membre de l'IEP, l'alcalde del Vendrell o la persona en qui delegui, i quatre persones representatives del món cultural penedesenc. Els premis són una obra de l'escultor vilanoví Xavier Cuenca, dissenyada exclusivament per als Reconeixements Culturals, i un certificat acreditatiu.

La concessió dels Reconeixements Culturals. Collita 2013 es farà en el marc de la Festa de la Cultura Penedès 2013, que se celebrarà el 10 de maig de 2013, a les vuit del vespre, a l'Auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals (passatge del Tívoli 3-7, del Vendrell). L'assistència a la Festa de la Cultura és lliure i gratuïta, però serà necessari fer-ne una inscripció prèvia, telefònica o digital, als telèfons 93 892 19 79, 636 31 96 35 i 669 88 29 59, o bé a l'adreça de correu electrònic secretaria@iepenedesencs.org.


Díptic

Fitxa per a la presentació de candidatures

 



©2019 Ajuntament del Vendrell