01-22_conveni_corner02_webL'Ajuntament del Vendrell, juntament amb altres municipis de la demarcació, ha revalidat amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona l’acord conegut com a “conveni córner”, que regula la participació conjunta i coordinada en fires nacionals, estatals i internacionals, i l’impuls de campanyes publicitàries i d’accions de comunicació i màrqueting conjuntes.

En concret, l’acord estableix l’assistència a les fires ITB, de Berlín; Mahana, de Tolosa de Llenguadoc; Vakantiebeurs, d’Utrech, i WTM, de Londres. Pel que fa a les fires nacionals i estatals, es participarà al Saló Internacional del Turisme de Catalunya, a Barcelona; a FITUR, a Madrid, i a NAVARTUR, a Pamplona, i es desenvoluparan promocions a Vitòria. El conveni corner també preveu altres accions promocionals a Catalunya, l’estat i l’estranger, com ara campanyes publicitàries en ràdio, portals de viatgers, campanyes de comàrqueting amb agents de viatge o un viatge de bloggers.

L’acord, signat per l'alcalde Benet Jané, demostra un any més la capacitat d'entesa entre les administracions i els municipis implicats per unir esforços i recursos en la promoció turística del territori.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell