01-22_brullEl diumenge 27 de gener, a les 12 del migdia, a l'Auditori Pau Casals continua el Cicle de Joves Intèrprets amb l'actuació de Berta Brull.


Nascuda a Tarragona fa quasi vint anys, aquesta jove artista va començar els estudis musicals als 6 anys al Conservatori Professional de Música de Tarragona en dues especialitats instrumentals: el piano, amb Elisenda Monné, i l'oboè, amb M. Dolors Jorge. Va obtenir el grau professional d'ambdós instruments amb la màxima qualificació i el Premi Extraordinari de Piano.

 

Ha complementat els estudis de piano amb classes magistrals impartides per Ana Guijarro, Josep Colom, Einar Steen-Nøkleberg, Barry Douglas i Albert Atenelle, entre d'altres. Ha obtingut el 2n premi del Concurs d'interpretació Musical de l'Arjau o el 3r premi al Concurs Vila de Salou. Actualment continua els estudis de piano a l'Escola Superior de Música de Catalunya sota el mestratge de Jordi Masó.

Aquest diumenge interpretarà la Suite anglesa núm. 3 en sol menor de J. S. Bach, la Sonata núm. 13 en mi bemoll major de L. V. Beethoven, els Valsos poètics d'Enric Granados i el Nocturn op. 72 núm. 1, la Masurca op. 17 núm. 2, i el Vals núm. 14 op. pòstum, tots tres de F. Chopin.

Per a més informació i compra d'entrades per als concerts del Cicle de Joves Intèrprets, consulteu www.auditoripaucasals.cat.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell